1. Може да направите поръчка като гост, избирайки желаните от Вас продукти, метод на плащане и начин на доставка.

 2. Бижутата ни са групирани в категории и подкатегории. За да поръчате избраните от Вас продукти, кликнете върху бутона “Купи”.

 3. След като добавите избраните от Вас продукти, кликнете върху бутона “Кошница”, където може да прегледате добавените от Вас продукти.

 4. Преди да потвърдите поръчката си, Вие имате възможност да я проверите за грешки, както и да изберете желаното от Вас количество бижута.

 5. След като се уверите, че сте избрали желаните от Вас продукти и правилните размери, натиснете бутона “Приключване на поръчката”.

 6. Ще бъдете препратени към финалната стъпка, където трябва да попълните Вашите две имена, телефонен номер и e-mail адрес. Също така, Вие трябва да посочите начина на доставка. Може да изберете между доставка до офис на Еконт, до личен адрес и до Еконтомат.

  Ако изберете офис на Еконт – посочете града и от падащото меню изберете офиса, до който искате да бъде доставена пратката.

  Ако изберете личен адрес – посочете града и адреса, до който искате да бъде доставена пратката.

  Ако изберете Еконтомат (АПС) – посочете града и от падащото меню изберете Еконтомата, до който искате да бъде доставена пратката.

 7. Потвърждението за приемане на поръчката Ви се изпраща на посочения от Вас e-mail адрес. Потвърждението съдържа номер на поръчката и детайли за избраните продукти.

 8. Поръчаните от Вас бижута биват доставени чрез Еконт, до 2 работни дни, с опция за преглед и тест преди извършване на плащането.