ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ:

  • Наложен Платеж
    Плащането с наложен платеж е стандартна услуга, която позволява да заплатите стоката след като се уверите, че отговаря на Вашите очаквания. Всяка доставка е с включена опция „преглед и тест“ преди извършване на плащането. Плащането с наложен платеж се извършва чрез услугата ППП (Пощенски Паричен Превод) на Еконт. Получавате разписка от “Еконт” за ППП, която е законово признат документ с Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“ и замества касовата бележка.

  • Плащане с дебитна/кредитна карта чрез Stripe
    Можете да платите директно с Вашата карта Visa, MasterCard и American Express. Плащането се обработва от един от най-големите и надеждни междунродни посредници – Stripe. Информацията за Вашата карта се приема и обработва само от Stripe и никога не достига до нас. Stripe е одитиран от независим PCI квалифициран оценител на сигурността (QSA) и е сертифициран като доставчик на услуги от ниво 1 на PCI. Това е най-строгото ниво на сертифициране, налично в разплащателната индустрия.

    Всички номера на карти са криптирани в покой с AES-256. Ключовете за дешифриране се съхраняват на отделни машини. Нито един от вътрешните сървъри на Stripe не може да получи номера на открит текст, но може да поиска картите да се изпращат на доставчик на услуги в статичен списък с разрешения. Инфраструктурата на Stripe за съхранение, дешифриране и предаване на номера на карти работи в отделна хостинг среда и не споделя никакви идентификационни данни с основните услуги на Stripe (API, уебсайт и др.).

ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА

В случай че се нуждаете от издаване на фактура за фирма или юридическо лице, молим да се свържете с нас.