Ако имате колебания относно това как да изберете  правилния размер пръстен, ние сме се погрижили за Вас. Тук ще намерите всичко, което трябва да знаете за размерите на пръстените Silenti.

  • Всички наши пръстени са измерени и отговарят на Американските и Канадските стандарти.
  • Ние използваме само цели размери.
  • Ако се колебаете кой размер пръстен да изберете, ние препоръчваме да изберете по-големия, отколкото по-малкия.

Ако знаете кой е Вашия размер – използвайте полезната таблица за преобразуване, за да се уверите, че размерът на пръстена, който поръчвате, отговаря на Вашия.

Таблица за определяне размерa на пръстени Silenti

ДиаметърАмерикански СтандартОбиколка
15.6 мм549
16.6 мм652
17.2 мм754.5
18.1 мм857
19.1 мм959.5
19.7 мм1062

Ако все още не сте сигурни кой е най-подходящия размер пръстен за Вас, не се безпокойте, защото тук ще откриете инструкции за измерване на пръсти:

  1. Вземете молив и парче хартия – дължина 15 см и ширина 0.5 см.
  2. Увийте хартията около пръста, на който искате да носите пръстен. Уверете се, че е наложена плътно, но не стегнато, на точното място където искате да носите пръстен.
  3. Маркирайте мястото, където хартията започва да се припокрива, с помощта на молива.
  4. Използвайте линийка или метър, за да измерите хартията в милиметри.
  5. След като установите дължината на хартията, открийте най-близкия размер в секцията „Диаметър“.

Допълнителени съвети за избиране на правиния размер пръстен

Вашите пръсти могат да се свиват и разширяват в зависимост от различните атмосферни условия. Пръстите Ви ще бъдат с около половин размер по-малки, когато ръката Ви е студена и съответно ще бъдат с половин размер по-големи, когато е твърде горещо.

Поради тази причина, най-доброто време за определеяне на размера е когато се намирате на нормална стайна температура. Препоръчитено е да го направите в края на деня, когато пръстите Ви са с най-големия си размер. 

Ако кокалчето Ви е по-голямо от основата на пръста (това е напъно нормално), измерете двете части на пръста и изберете размера между тях. Пръстенът Ви трябва да е плътно по пръста, за да не пада, но и достатъчно широк, за да преминава безпроблемно през кокалчето.

Ако се колебаете между два размера, ние препоръчваме да изберете по-големия. Повторете измерването няколко пъти, за да избегнете нежелани грешки. Ако въпреки това не сте сигурни кой е най-подходящия размер пръстен за Вас, ние с удоволствие бихме помогнали в избора. Свържете се с нас, като натиснете „Месенджър“ бутона от дясно.

Затвори
×

Cart