Бижутата носят щастие и са перфектният завършек на всяка женска визия. Те са много съдържателен и изразителен подарък, който лесно може да накара човек да се почувства специален. Понякога обаче сме изправени пред дилемата дали избраното от нас бижу ще се хареса и носи с удоволствие. В тази публикация сме изготвили три лесни стъпки, с помощта на които да изберете уникално бижу, което да се хареса максимално от своя получател.

1 – Какъв тип бижута носи тя и какъв е стилът и?

Първата стъпка е разузнаването или стил „Шерлок Холмс“. Сребърните бижутата са универсален аксесоар и се делят на различни видове. Те могат да бъдат малки и деликатни или пък големи и екстравагантни. Почти всяка жена би носила само типа бижута, който тя харесва. Наблюдавайте какво носи тя най-често, защото очевидно и е фаворит! Ако тя обича малки класически обеци на винт, придържайте се към такъв тип.

Ако пък по-големите висящи обеци са в неин стил, би било добре да заложите на този вид.


Полезна идея е да се поровите за жокери в личната и колекция, за да избегнете покупката на нещо, което най-вероятно ще стои предимно в кутията си. Важно е да имате предвид, че жените обикновено прекарват дълго време, чудейки се как да съчетаят бижутата си не само едно с друго, но и с дрехите си. Ако желате да я улесните в поне едно от двете, може да се насочите към сребърни комплекти.

 

 

2 – Изберете сребърно бижу със символика

Бижуто не е просто красива дрънкулка. Много често то символизира или олицетворява нещо за самите нас. В повечето случаи изборът на такова говори много за нашите личност и характер. Сребърното бижу би могло да се превърне в нещо повече от подарък за любимия човек. Ако вече сте успяли да се съобразите с нейния вкус, също така се уверете, че бижуто ще има дълбоко значение и символика за нея. Това би било страхотен начин да изразите себе си, настроението и емоциите си. Предлагаме да заложите на някои от утвърдените в симоликата дизайни, като например знакът за безкрайност или нежно сърце, което да символизира любов и всеотдайност.

сребърен комплект любов състоящ се от колие и обеци в сърцевидна форма и множество камъчета кубичен цирконий сниман на красива жена модел

3 – Размерът и качеството имат значение

След като сте избрали перфектното бижу, ествествено трябва и да се уверите, че купувате точния размер. Обикновено размерът представлява дилема основно при пръстените. Питате се как да изберете правилния размер? Имаме доста подробна информация, описана стъпка по стъпка, която би Ви помогнала в тази насока и може да я откриете тук. Следвайки изброените стъпки в блога, шансът да сбъркате е сведен почти до нула. Дори да не уцелите мечтаното бижу на половинката си, то тя определено ще оцени положения труд при избора му.

Когато избирате бижу е важно да знаете вида метал, който е използван за направата му. Трябва да попитате дали съответния артикул е изработен от ценен метал, като например злато/сребро, или просто е с такова покритие. Когато купувате бижута е задължително да поискате и сертификат за автентичност от продавача. Целта е да се уверите, че закупувате бижуто си от оторизирано лице и че бижутата са преминали през задължителните лабораторни проверки. Повече за това може да прочетете на нашата страница относно безопасното пазаруване в интернет.

Все още се нуждаете от съвет? Ще се радваме да помогнем! Свържете се с нас от тук.

Вашият коментар