Бижутата носят щастие и са перфектният завършек на всяка женска визия. Те са много съдържателен и изразителен подарък, който лесно може да накара човек да се почувства специален. Понякога обаче сме изправени пред дилемата дали избраното от нас бижу ще се хареса и носи с удоволствие. В тази публикация сме изготвили три лесни стъпки, с помощта на които да изберете уникално бижу, което да се хареса максимално от своя получател.

1 – Какъв тип бижута носи тя и какъв е стилът и?

Първата стъпка е разузнаването или стил “Шерлок Холмс”. Сребърните бижутата са универсален аксесоар и се делят на различни видове. Те могат да бъдат малки и деликатни или пък големи и екстравагантни. Почти всяка жена би носила само типа бижута, който тя харесва. Наблюдавайте какво носи тя най-често, защото очевидно и е фаворит! Ако тя обича малки класически обеци на винт, придържайте се към такъв тип.

Ако пък по-големите висящи обеци са в неин стил, би било добре да заложите на този вид.


Полезна идея е да се поровите за жокери в личната и колекция, за да избегнете покупката на нещо, което най-вероятно ще стои предимно в кутията си. Важно е да имате предвид, че жените обикновено прекарват дълго време, чудейки се как да съчетаят бижутата си не само едно с друго, но и с дрехите си. Ако желате да я улесните в поне едно от двете, може да се насочите към сребърни комплекти.

 

 

2 – Изберете сребърно бижу със символика

Бижуто не е просто красива дрънкулка. Много често то символизира или олицетворява нещо за самите нас. В повечето случаи изборът на такова говори много за нашите личност и характер. Сребърното бижу би могло да се превърне в нещо повече от подарък за любимия човек. Ако вече сте успяли да се съобразите с нейния вкус, също така се уверете, че бижуто ще има дълбоко значение и символика за нея. Това би било страхотен начин да изразите себе си, настроението и емоциите си. Предлагаме да заложите на някои от утвърдените в симоликата дизайни, като например знакът за безкрайност или нежно сърце, което да символизира любов и всеотдайност.

сребърен комплект любов състоящ се от колие и обеци в сърцевидна форма и множество камъчета кубичен цирконий сниман на красива жена модел

3 – Размерът и качеството имат значение

След като сте избрали перфектното бижу, ествествено трябва и да се уверите, че купувате точния размер. Обикновено размерът представлява дилема основно при пръстените. Питате се как да изберете правилния размер? Имаме доста подробно ръководство, което ще Ви насочи как да изберете правилния размер на пръстен . Следвайки изброените стъпки в блога, шансът да сбъркате е сведен почти до нула. Дори да не уцелите мечтаното бижу на половинката си, то тя определено ще оцени положения труд при избора му.

Когато избирате бижу е важно да знаете вида метал, който е използван за направата му. Трябва да попитате дали съответния артикул е изработен от ценен метал, като например злато/сребро, или просто е с такова покритие. Когато купувате бижута е задължително да поискате и сертификат за автентичност от продавача. Целта е да се уверите, че закупувате бижуто си от оторизирано лице и че бижутата са преминали през задължителните лабораторни проверки. Повече за това може да прочетете на нашата страница относно безопасното пазаруване в интернет.

Все още се нуждаете от съвет? Ще се радваме да помогнем! Свържете се с нас от тук.

Вашият коментар