3 ключови стъпки към правилния избор

Бижутата носят щастие и са перфектния завършек на всяка женска визия. Те са много съдържателен и изразителен подарък, който лесно може да накара човек да се почувства специален. Понякога обаче сме изправени пред дилемата дали избраното от нас бижу ще се хареса и носи с удоволствие. Поради тази причина ние обособихме три лесни стъпки с помощта на които ще лесно да направите правилния избор за Вашата половинка.

1 – Какъв тип бижута носи тя и какъв е стилът и?

Първата стъпка е разузнаването или стил „Шерлок“. Бижутата са универсален и модерен аксесоар, което означава, че те могат да бъдат малки и деликатни, както и големи и екстравагантни. Приятелката Ви би носила само типа бижута, който тя харесва. Наблюдавайте какво носи тя най-често, защото очевидно и е фаворит. Ако тя обича малки класически обеци на винт – стил „Нежна Приказка“, се придържайте към такъв тип. Ако пък по-големите висящи обеци са в неин стил, би било добре да се заложите на модел като „Красота.
Полезна идея е да се поровите за жокери в личната и колекция, за да избегнете покупката на нещо, което най-вероятно ще стои предимно в кутията си. Важно е да имате предвид, че жените обикновено прекарват дълго време чудейки се как да съчетаят бижутата си не само едно с друго, а и с дрехите си. Ако желате да я улесните в поне едно от двете, може да се насочите към бижутерийни коплекти.

сребърен комплект от сребро 925 обеци и колие с кубичен цирконий във формата на сърце

сребърен комплект от колие и обеци във формата на сърце изработени от сребро 925 снимани на бял фон

2 – Изберете сребърно бижу, което символизира нещо за Вас.

Бижуто не е просто красива дрънкулка, обикновено то символизира нещо за самите нас. В повечето случаи изборът на такова говори много за нашата личност и характер. Сребърното бижу би могло да се превърне в нещо повече от подарък за любимия човек. Ако вече сте успяли да се съобразите с нейния вкус, също така се уверете, че бижуто ще има дълбоко значение и символика за нея. Това би било страхотен начин да изразите себе си, настроението и емоциите си. Предлагаме Ви да заложите на някои от утвърдените в симоликата дизайни, като например символа на безкрайността или нежно и блестящо сърце, което да символизира Вашата любов и всеотдайност.

Сребърна Гривна "Две Сърца,Едно Цяло" с два елемента във формата на сърце.

Сребърна гривна "Завинаги Заедно" с изящен елемент символизиращ безкрайност от кубичен цирконий

3 – Размерът и качеството имат значение!

Когато избирате бижу е важно да знаете вида метал, който е използван за направата му. Трябва да попитате дали съответния артикул е изработен от ценен метал, като например злато/сребро, или просто е с такова покритие. Когато купувате бижута е задължително да поискате и сертификат за автентичност от продавача. Целта е да се уверите, че закупувате бижуто си от оторизирано лице и че бижутата са преминали през задължителните лабораторни проверки. Повече за това може да прочетете на нашата страница „Сертифициран Произход“.
След като сте избрали перфектното бижу, ествествено трябва и да се уверите, че купувате точния размер. Обикновено размерът представлява дилема основно при пръстените. Питате се как да изберете правилния размер? Имаме доста подробна информация, описана стъпка по стъпка, която би Ви помогнала в тази насока и може да я прочетете тук. Следвайки изброените стъпки в блога, шансът да сбъркате е сведен почти до нула. Дори да не уцелите мечтаното бижу на половинката си, то тя определено ще оцени положения труд при избора му.

Все още се нуждаете от съвет? Свържете се с нас, като натиснете „Месинджър“ бутона от дясно!

Вашият коментар